x
ingyenreklám bannercsere

Számlanyitás

First Name=Keresztnév, Last Name=Vezetéknév, Válassza ki az országot (Hungary), írja be E-mail címét, majd a telefonszámát. Ezt követően, amennyiben a pipát benne hagyja a négyzetben, akkor a regisztrációt követően telefonos visszahívást kap (angol), ha kiveszi a pipát, akkor nem. Végül klikkeljen az "OPEN ACCOUNT" feliratra, ami után a lenti képet fogja látni.

 

Itt a már korábban beírt adatokat (név, e-mail, tel.) mégegyszer ellenőrízze le, majd adjon meg egy jelszót (kétszer). Ezt követően válasszon számlavezető-devizát. Az alatta lévő mezőbe írja be a mellette lévő karaktereket, utána fogadja el a felhasználási feltételeket és végült "KLIKK" az APPLY (alkalmaz) gombra.

A következő oldalon értelemszerűen töltse ki a bankkártyára vonatkozó adatokat, ahonnan majd a letétjét fizeti be, ill. ahová pénzt hívhat vissza a kereskedési számlájáról.

 

Dokumentumok a számlanyitáshoz

 

Annak érdekében, hogy felgyorsítsuk a számlanyitási folyamatot arra kérjük, hogy 48 órán belül küldje el a kért dokumentumokat e-mailben.

 

Ezeket a dokumentumokat elküldheti hozzánk PDF vagy JPEG fájlban. Ezeknek világosnak és könnyen olvashatónak kell lennie.

 

Ezek a dokumentumok fontosak a számunkra, annak érdekében, hogy ellenőrizzük az Ön személyazonosságát és kiszűrjük a csalás lehetőséget, amire bennünket a törvények köteleznek.

 

A dokumentumai teljes biztonságban vannak nálunk. Mi ezeket belső szerveren tartjuk, és csak a számviteli osztály férhet hozzá ezekhez a dokumentumokhoz.

 

Az alábbi megfelelőségi dokumentumok szükségesek:

1. Egy példányát a személyazonosítójának. Ez a dokumentum lehet a kormánya által kiadott azonosító, például útlevél, személyi igazolvány vagy jogosítvány.

2. Egy közüzemi számla. Ez lehet a víz, villany, gépjármű-biztosítási számla, vagy bankszámlakivonat. Erre a lakcím-azonosítás miatt van szükség.

3. Ha a fiókjába hitelkártyával fizeti be a letétet, akkor szükségünk van a befizetésre használt kártya egy színes másolatra, az első és a hátoldaláról. Az első 12 számjegyet, és a 3 jegyű CVV kódot a hátulján le lehet takarni. A kártya minden szélének jól láthatónak kell lennie, és egyértelműen olvashatónak kell lennie.

 

Amennyiben nem szeretné elküldeni ezeket a dokumentumokat kénytelenek leszünk visszafizetni a kezdeti letétet és bezárni a fiókját. Ebben az esetben, Ön nem jogosult semmilyen nyereség kifizetésére a számláján.

 

Ez egy egyszeri folyamat. Miután a dokumentumokat jóváhagytuk, kapni fog egy visszaigazoló e –mailt, hogy érvényesítve van a fiókja. Ha egy új hitel / betéti kártyával akar ismét befizetni, akkor azt kérjük, hogy küldjön nekünk egy színes másolatot az új kártyáról a lehető leghamarabb.

Azt kérjük, hogy a címnek az igazolványán, és a közüzemi számlán meg kell egyeznie. Ha nem ez a helyzet, akkor meg kell magyaráznia az ellentmondást.