x
ingyenreklám bannercsere

Befizetési módok

Az Ön kényelmének érdekében számos befizetési módok kínálunk, így ki lehet választania azt módszert, amely a legjobban illik Önhöz. Bármelyik módszert választja az első befizetésre, a visszavonás ugyanazon módszerrel történik; ami azt jelenti, hogy ha a befizetés egy hitel-vagy betéti kártyával történik, akkor az első befizetés összege kerül vissza a kártyára, amikor úgy dönt, hogy visszavonja a forrásokat. Minden befizetés feletti nyereséget a bankszámlájára utalunk.

 

Credit / Debit Cards – Azokat a hitel-vagy betéti kártyákat fogadjuk el, amiket nemzetközi használatra is készültek és online tranzakciókra is használhatók. Ha nem biztos benne, hogy a bankkártyája nyitott ezen ügyletekre, kérjük, hívja fel a kártya kibocsátóját. Elfogadjuk a Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron és a Maestro kártyákat. A hitel / betéti kártyával befizetett letéti összeg azonnal megjelenik a kereskedelmi számláján.

 

Banki átutalás – A depozitot belehet fizetni banki átutalással a bankjától is. A minimális összeg átutalással 500 USD, de vegye figyelembe, hogy lehetnek díjak a küldő banknál és a fogadó banknál is. Miután átutalta a befizetést akkor max. öt munkanap alatt kapja meg a bank a forrásokat. Ahhoz, hogy felgyorsítsa ezt a folyamatot, küldje el nekünk Swift átutalással a banki átutalást. Ha már ez a dokumentum megvan, megtudjuk nézni a letétet, és gyorsabban hozzá adjuk a forrásokat a kereskedési számlájához.

 

Skrill - Skrill egy nagyszerű alternatíva azok számára, akik nem kívánják hitelkártya adataikat kiadni online. Egyszerűen csak fizessen a Skrill számlával, küldje a forrásokat Skrill-lel a Titan Trade számlájára. Ha Skrillen keresztül fizetett be, az automatikusan megjelenik a Titan Trade egyenlegén. Skrill használata esetén, kérjük, hogy küldje el Skrill e- mail címét, hogy betudjuk azonosítani. A Skrill-lel nem lehet befizetni letétet minden országban. Kérjük, ellenőrizze alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lakóhelyén támogatott-e a szolgáltatás.

 

Credit/Debit Cards:

Ha a számláját hitelkártyával finanszírozza, kérjük vegye figyelembe, hogy minden visszahívás, akár a depozit összegét is, csak ugyanazzal a kártyával történhet, amivel regisztrált.

 

Ha a kártyája lejárt, azt köteles jelezni. Ebben az esetben a bank felelőssége, hogy a forrásokat az új hitelkártyára átvezesse.

 

Nem fogadhatunk el a kereskedőktől, befektetőktől olyan hitel / betéti kártyát, amelyen nem szerepel a nevük. Minden kártyán, amit az ügyfelek nálunk használnak, a számlatulajdonos nevét tartalmaznia kell. Ha a kereskedési számlájához több hitelkártyát akar használni, akkor kérjük, hogy küldjön másolatot az összes kártyáról.

 

A visszahívásnál nem áll módunkban a hitelkártyára többet visszafizetni, mint az első befizetés összege. Ebben az esetben, ha a befizetés összege fölötti nyereséget is vissza szeretné visszavonni, azt átutalással tudjuk megtenni. Ha nem így tennénk a hitelkártyával, akkor az a törvények szerint pénzmosásnak minősülne és az illegális.

A minimális összeg, amit hitelkártyára visszavonhat 100 (x pénznem), kevesebb összeg csak az utolsó visszavonásnál lehetséges.

 

Nincs díj a hitel / betéti kártya visszavonásnál.

* Ha a helyi valutát nem támogatja a Titan Trade, ezért az Ön befizetése egy másik pénznem kerül felszámolásra, akkor konverziós díjakt számolhat fel a bank. A Titan Trade nem vállal felelősséget, ha a bank díjat számíthat fel ezért.

 

 

Banki átutalás

 

A depozit átutalással történő befizetés esetén, a visszavonás is átutalással történik. A visszavonás ebben az esetben maximum öt munkanapon belül megtörténik, maximum addigra a bankszámláján lesz az összeg. Ha Ön egy VIP tag, amely lehetővé teszi a 24 órás átutalást, kérjük jelezze ezt.

 

Mi csak akkor tudunk az ügyfelünk bankszámlájára utalni, ha Ő a számlatulajdonos. Nem tudunk más nevére szóló bankszámlára utalni.

 

A legkisebb átutalásos kifizetési összeg 100 (x valuta).

 

Az első átutalásos visszavonása minden hónapban díjmentes, azonban a későbbi minden ilyen kivonás abban a hónapban 30 USD, GBP, EUR, CAD és AUD.

* Minden átutalásra van díj. Az Önnek felszámított díjakat a küldő bank, valamint a fogadó bank számolja fel. A Titan Trade nem vállal felelősséget semmilyen díj miatt, amit a bankok számítanak fel.

 

Skrill

Ha befizetést Skrill-en keresztül teszi meg, akkor visszavonni is Skrill-lel tudja számlájára. Kérjük, hogy küldje el nekünk az e- mail címét, amivel regisztrált Skrillhez, így tudjuk biztosítani, hogy megkapja a visszavonását. A kezdeti letét és a nyereség is visszavonható a Skrill számlára.

A minimális kifizetési összeg 100 (x valuta), kisebb összeg csak az utolsó visszavonáskor lehetséges.

A Titan Trader a Skrill visszavonásért díjat nem számít fel.