x
ingyenreklám bannercsere

One Touch/”egy érintés”


One Touch-val , akár 500 %-os  nyerségre is szert tehet!

 

One Touch egy kereskedelmi platform, amely egy mindent - vagy - semmit kereskedési lehetőséget kínál, de ez nagy tapasztalatot igényel, azaz kezdőknek nem ajánlott. Ez azt jelenti, hogy ha a nyitott pozíciója nyert, akkor a teljes kifizetés 500 % is lehet, de ha veszít, elveszíti az összeget, amit befektetett.

 

Az One Touch platformon hétfőtől péntekig történik a kereskedés, és a kereskedés lejár minden nap GMT 17:00-kor. Új pozíciót szombaton és vasárnap is lehet nyitni a következő pénteki lejárati dátummal.

 

Az One Touch kereskedés előnye az, hogy nem kell megvárni a lejárati időt. Amint az árfolyam eléri célárat, zárhatjuk a pozíciót és kivehetjük a nyereséget.

 

Ezek a lehetőségek óriási hozamot kínálnak (150%- a 500%). Mindegyik opcióárat mindennap Greenwichi idő szerint du. 5 órakor igazolják, összhangban Reuters számításával.

 

Ha az opciós ár egyenlő vagy nagyobb, mint az opció eladási ára a lejárati idején, akkor a felvett pozíció nyert. Ha a lejárati ára alacsonyabb, mint az eladási ár a lejárati időben, akkor a felvett pozíció vesztes.