x
ingyenreklám bannercsere

Buy Me Out/Kivásárlás

 

A Buy Me Out funkció lehetővé teszi, hogy eladjon egy nyitott opció a lejárat előtt, ha úgy gondolja, hogy a lejárat idejekor már Ön ellen megy a piac.

 

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy maximalizálja a nyereség még egy előreláthatólag vesztes kereskedés esetén is. Ha úgy dönt, hogy a lejárati idő előtt eladja az opcióját, akkor kap egy ajánlatott tőlünk, amelyen készek vagyunk megvenni Öntől az opciót.

 

Választhat, hogy elfogadja-e ezt az árat, vagy sem. Ha az opciója irányába mozog a piac, akkor a felajánlott összeg, egy bizonyos százaléka annak, mint ha hagyta volna az opciója lejártát, azaz a beruházási összegen felül, nyereséget is realizál.

Ha az opciója elindult a másik irányba, akkor az eredeti beruházási összegnek egy bizonyos százalékát kapja, azaz bár a pozíciója vesztésre áll, mégsem veszíti el a teljes beruházásának összegét.

 

Buy Me Out öt perccel a lejárati időig áll rendelkezésre. Ez a funkció nem áll rendelkezésre minden platformon, használatához hosszabb lejárati idő szükséges annak érdekében, hogy a funkció használható legyen. Pl. az 1 perces kereskedésben nincs mód a használatára.